Välkommen till Näktergalens förskola

IMG_1243
agnes-pask-till-hem

Förskolan Näktergalen har tre barngrupper , boet, nästet och redet. För att alla barn skall ha en lugn och trygg miljö att utvecklas i försöker vi att ha små barngrupper och fasta pedagoger.

FullSizeRender
morot
bil

På Förskolan Näktergalen leker barnen i en lugn, trygg och naturnära miljö. Vi är mycket utomhus i den stora trädgården där det finns både fruktträd och bärbuskar. Den omgivande naturen inbjuder till små skogsutflykter och naturupplevelser.

Vi månar om att miljön barnen vistas i skall vara inbjudande och hälsosam, leksaker och inredning ska vara i naturmaterial, lekmiljöns utformning ska ge plats och utrymme för barnens egna, fria skapande och lekfulla fantasi.

IMG_0687
IMG_0701

Varje dag serveras hemlagad vegetarisk mat från vårt eget skolkök. Vi strävar efter att råvarorna i maten ska vara närodlade och ekologiska så långt det är möjligt.

Välkommen att kontakta oss:

Amanda Aaro, biträdande förskolerektor
amanda@uppsalawaldorfskola.nu eller 018-46 38 16