Välkommen till Näktergalens förskola

• IMG_1243

• agnes påsk till hemsidan

Förskolan Näktergalen har både småbarnsgrupp och storbarnsgrupp. För att alla barn skall ha en lugn och trygg miljö att utvecklas i försöker vi att ha små barngrupper med inte fler än 8-10 barn i grupperna.

• Förskolan Näktergalen

• morot

• bil

• På Förskolan Näktergalen leker barnen i en lugn, trygg och naturnära miljö. Den omgivande naturen inbjuder till små skogsutflykter och naturupplevelser. Barnens inhägnade lekgård ligger omgiven av fruktträd och bärbuskar.

• Vi månar om att miljön barnen vistas i skall vara inbjudande och hälsosam, leksaker och inredning ska vara i naturmaterial, lekmiljöns utformning ska ge plats och utrymme för barnens egna, fria skapande och lekfulla fantasi.

• IMG_0687

• IMG_0701

Varje dag serveras hemlagad vegetarisk mat från vårt eget skolkök. Vi strävar efter att råvarorna i maten ska vara närodlade och ekologiska så långt det är möjligt.

Välkommen att kontakta oss:

Keta Gräsman, förskolepedagog
keta@uppsalawaldorfskola.nu eller 070-617 83 04